Skip to content

Varauspyynnöt ajalle 13.-19.7.2020 alhaalta löytyvän lomakkeen kautta.

Huoneet lomaan ja arkeen. Torin laidalla Porin ytimessä.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Hotelli Torget ApartHotel

Torget Aparthotellista löydät huoneet lomaan ja arkeen.  Sijaitsemme Porin torin laidalla kaupungin ytimessä!

Meillä viihdyt myös pidempään, käytössäsi on yhteinen keittiö ja pyykinpesutila. Myös osa huoneistamme on varusteltu pidempiaikaisia vieraita silmällä pitäen. Hotellimme 47 huoneesta löydät erikokoisia- ja tasoisia huoneita.

Alhaalta löydät lisätietoja huoneistamme.

Huoneen avainkortti tulee noutaa toimistostamme osoitteesta Yrjönkatu 5, Pori.

Aamiainen

Arkisin maistuvan buffet aamiaisen tarjoilee hotellin vieressä sijaitseva Ravintola Päre klo 7:30-10:00.

Hinta: 8,00€/aikuinen ja 3,50€/lapset alle 6v. (-10% kuponki vastaanotosta)

Ruoanlaitto

Asiakkaiden käytössä on yhteinen keittiö. Osasta huoneita löytyy mikroaaltouuni, kahvinkeitin, jääkaappi sekä ruokailuvälineet.

Pyykinpesu

Asiakkaiden käytössä on yhteinen pyykinpesutila. Käytettävissä on pyykinpesukone sekä kuivausrumpu.

Lisävuoteet

Vauvasänky sisältyy huonehintaan. Vauvasänkyjä saatavilla rajoitetusti.

Alle 16- vuotiaat lapset yöpyvät hintaan 10€/yö, kun käytetään lisävuodetta.

Vanhemmat lapset tai aikuiset majoittuvat hintaan 20€/yö kun käytetään lisävuodetta.

Sisäänkirjautuminen

Huomaathan että avainkortit tulee noutaa toimistoltamme osoitteesta Yrjönkatu 5, Pori (300m hotellilta). Sisäänkirjautuminen klo 15:00 – 19:00. Mikäli saavut näiden aikojen ulkopuolella olethan meihin yhteydessä.

Uloskirjautuminen

Normaali uloskirjautumisaika on klo 12:00. Lähtiessä avainkortti jätetään hissin vieressä sijaitsevaan palautuslaatikkoon.

Pysäköinti

Pysäköinnin hinta 10,00€ / vrk. Pysäköintipaikkoja on saatavilla takapihalla sekä parkkihallissa. Parkkihallin sisäänkäynti on hotellin etuoven vieressä osoitteessa Antinkatu 11, Pori.

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita hotelliimme! Huonekohtainen lisämaksu on 10€/yö. Ilmoitathan lemmikistä varauksen teon yhteydessä. Lemmikkihuoneita on saatavilla rajoitetusti.

Peruutusehdot

Asiakas voi peruuttaa varauksensa ilmaiseksi klo 14.00 asti saapumispäivänä. Asiakkaalta veloitetaan ensimmäisen yön hinta, jos hän peruuttaa varauksensa saapumispäivänä klo 14.00 jälkeen. Jos asiakas ei tule paikalle, heiltä veloitetaan varauksen kokonaishinta. Varauksen koosta tai ajankohdasta riippuen saatamme soveltaa muita ehtoja.

Lähtö ennen sovittua ajankohtaa

Jos lähdet ennen varaukseen merkittyä ajankohtaa tulee tästä ilmoittaa viimeistään klo 18:00 edeltävänä päivänä. Varauksen muuttaminen saattaa vaikuttaa varauksen kokonaishintaan. Majoituksen kestosta riippuen voidaan soveltaa muita ehtoja.

Maksaminen

Jos maksua ei ole tehty ennakkoon tulee maksu suorittaa saavuttaessa. Hyväksymme seuraavat maksutavat: Visa, MasterCard, Käteinen(EUR)

Asiakkaan vastuu

Asiakas vastaa kaikesta itsensä, vieraidensa tai lemmikkinsä aiheuttamasta vahingosta hotellin sekä sen vieraiden omaisuudelle täysmääräisesti. Tupakoinnista huoneessa veloitamme vähintään 250€ suuruisen lisämaksun.

Hotellin vastuu omaisuudesta

Emme vastaa omaisuudestasi ellemme ole erikseen ottanut tavaroitasi säilytykseen. Emme vastaa asiakkaan matkatavaroista, muusta omaisuudesta tai ajoneuvoista jotka on pysäköity hotellin pysäköintialueelle.

Varauspyyntölomake

Varauksen tiedot
Yhteystiedot
Henkilötietojen käsittely