Skip to content

Huoneet lomaan ja arkeen

Torin laidalla Porin ytimessä.

Hotelli Torget Apart Hotel

Torget Aparthotellista löydät huoneet lomaan ja arkeen.  Sijaitsemme Porin torin laidalla kaupungin ytimessä!

Meillä viihdyt myös pidempään, käytössäsi on yhteinen keittiö ja pyykinpesutila. Myös osa huoneistamme on varusteltu pidempiaikaisia vieraita silmällä pitäen. Hotellimme 47 huoneesta löydät erikokoisia- ja tasoisia huoneita.

Alhaalta löydät lisätietoja huoneistamme.

Hotellissa ei ole vastaanottoa, vaan huoneiston avainkortti tulee noutaa toimistostamme osoitteesta Yrjönkatu 5, Pori.

Aamiainen

Arkisin maistuvan buffet aamiaisen tarjoilee hotellin vieressä sijaitseva Ravintola Päre klo 7:30-10:00.

Hinta: 8,00€/aikuinen ja 3,50€/lapset alle 6v. (-10% kuponki vastaanotosta)

Viikonloppuisin aamiaista on saatavilla kauppatorin toisella puolella Petras Caféssa. Yrjönkatu 

Ruoanlaitto

Asiakkaiden käytössä on yhteinen keittiö. Osasta huoneita löytyy mikroaaltouuni, kahvinkeitin, jääkaappi sekä ruokailuvälineet.

Pyykinpesu

Asiakkaiden käytössä on yhteinen pyykinpesutila. Käytettävissä on pyykinpesukone sekä kuivausrumpu.

Lisävuoteet

Vauvasänky sisältyy huonehintaan. Vauvasänkyjä saatavilla rajoitetusti. Alle 16- vuotiaat lapset yöpyvät hintaan 10€/yö, kun käytetään lisävuodetta. Vanhemmat lapset tai aikuiset majoittuvat hintaan 20€/yö kun käytetään lisävuodetta.

Sisäänkirjautuminen

Sisäänkirjautuminen toimistollamme osoitteessa Yrjönkatu 5, klo 15-19 välisenä aikana. Mikäli saavut näiden aikojen ulkopuolella olethan meihin yhteydessä.

Uloskirjautuminen

Ei erillistä uloskirjautumista. Avaimet jätetään lähtiessä käytävällä sijaitsevaan palautuslaatikkoon.

Pysäköinti

Vieraiden käytössä on pysäköintipaikkoja hotellin takapihalla sekä pysäköintihallissa. Sisäänkäynti hotellin ulko-oven vierestä. Hinta 15€/vrk.

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita hotelliimme! Huonekohtainen lisämaksu on 10€/yö. Ilmoitathan lemmikistä varauksen teon yhteydessä. Lemmikkihuoneita saatavilla rajoitetusti.

Lisätiedot ja varaukset

Voit varata oman majoituksesi ottamalla meihin yhteyttä suoraan tai alla näkyvällä varauspyyntölomakkeella. Voit varata huoneen suoraan myös Booking.com-palvelusta.

Peruutusehdot

Asiakas voi peruuttaa varauksensa ilmaiseksi klo 14.00 asti saapumispäivänä. Asiakkaalta veloitetaan ensimmäisen yön hinta, jos hän peruuttaa varauksensa saapumispäivänä klo 14.00 jälkeen. Jos asiakas ei tule paikalle, heiltä veloitetaan varauksen kokonaishinta. Varauksen koosta tai ajankohdasta riippuen saatamme soveltaa muita ehtoja.

Lähtö ennen sovittua ajankohtaa

Jos lähdet ennen varaukseen merkittyä ajankohtaa tulee tästä ilmoittaa viimeistään klo 18:00 edeltävänä päivänä. Varauksen muuttaminen saattaa vaikuttaa varauksen kokonaishintaan. Majoituksen kestosta riippuen voidaan soveltaa muita ehtoja.

Maksaminen

Jos maksua ei ole tehty ennakkoon tulee maksu suorittaa saavuttaessa. Hyväksymme seuraavat maksutavat: Visa, MasterCard, Käteinen(EUR)

Asiakkaan vastuu 

Asiakas vastaa kaikesta itsensä, vieraidensa tai lemmikkinsä aiheuttamasta vahingosta hotellin sekä sen vieraiden omaisuudelle täysmääräisesti. Tupakoinnista huoneessa veloitamme vähintään 250€ suuruisen lisämaksun.

Hotellin vastuu omaisuudesta

Emme vastaa omaisuudestasi ellemme ole erikseen ottanut tavaroitasi säilytykseen. Emme vastaa asiakkaan matkatavaroista, muusta omaisuudesta tai ajoneuvoista jotka on pysäköity hotellin pysäköintialueelle.

Varauspyyntölomake

Varauksen tiedot
Yhteystiedot
Henkilötietojen käsittely