Siirry sisältöön

HOSTEL BUISTO

VARAUSEHDOT

Varausehdot

1.Peruutusehdot

1.1 Päivän Hinta

Asiakas voi peruuttaa varauksensa ilmaiseksi viimeistään 1 päivää ennen saapumispäivää. Jos asiakas peruuttaa varauksensa myöhässä tai ei tule paikalle saapumispäivänä, heiltä veloitetaan varauksen kokonaishinta.

1.2 Ennakkovaraajan Hinta

Peruutus ei oikeuta maksun palautukseen.

1.3 Sopimushinnat

Sopimushintaisissa varauksissa sovelletaan peruutusehtoja 1.1 ja 1.2, sopimuksesta tai ajankohdasta riippuen. Peruutusehto on mainittu hintatiedoissa.


2.Maksaminen

2.1 Päivän Hinta

Jos maksua ei ole tehty ennakkoon tulee maksu suorittaa saavuttaessa. Hyväksymme seuraavat maksutavat: Visa, MasterCard, Käteinen(EUR)

2.2 Ennakkovaraajan Hinta

Varauksen vahvistamiseksi vaaditaan ennakkomaksu.

2.3 Sopimushinnat

Sopimusasiakkaiden on mahdollista maksaa laskulla.


3.Lähtö ennen sovittua ajankohtaa

Jos lähdet ennen varaukseen merkittyä ajankohtaa tulee tästä ilmoittaa viimeistään klo 18:00 edeltävänä päivänä. Varauksen muuttaminen saattaa vaikuttaa varauksen kokonaishintaan. Majoituksen kestosta riippuen voidaan soveltaa muita ehtoja.


4.Asiakkaan vastuu 

Asiakas vastaa kaikesta itsensä, vieraidensa tai lemmikkinsä aiheuttamasta vahingosta hotellin sekä sen vieraiden omaisuudelle täysmääräisesti. Tupakoinnista huoneessa veloitamme vähintään 250€ suuruisen lisämaksun.


5.Hostellin vastuu omaisuudesta

Emme vastaa omaisuudestasi ellemme ole erikseen ottanut tavaroitasi säilytykseen. Emme vastaa asiakkaan matkatavaroista, muusta omaisuudesta tai ajoneuvoista jotka on pysäköity hostellin pysäköintialueelle.

Varaa majoituksesi