Siirry sisältöön
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
huone aikuinen lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet

TORGET APARTHOTEL

VARAUSEHDOT

Varausehdot

1. PERUUTUSEHDOT

1.1 Päivän Hinta

Asiakas voi peruuttaa varauksensa ilmaiseksi viimeistään 1 päivää ennen saapumispäivää. Jos asiakas peruuttaa varauksensa myöhemmin kuin 1 päivää ennen  saapumispäivää tai ei tule paikalle, heiltä veloitetaan varauksen kokonaishinta.

1.2 Ennakkovaraajan Hinta

Asiakkaalta veloitetaan varauksen kokonaishinta jos hän peruuttaa varauksensa milloin tahansa. Peruutus ei oikeuta maksun palautukseen.


2. MAKSAMINEN

2.1 Päivän Hinta

Jos maksua ei ole tehty ennakkoon tulee maksu suorittaa saavuttaessa. Hyväksymme seuraavat maksutavat: Visa, MasterCard, Käteinen(EUR)

2.2 Ennakkovaraajan Hinta

Asiakkaalta veloitetaan ennakkomaksuna varauksen kokonaishinta.


3. LÄHTÖ ENNEN SOVITTUA AJANKOHTAA

Jos lähdet ennen varaukseen merkittyä ajankohtaa tulee tästä ilmoittaa viimeistään klo 18:00 edeltävänä päivänä. Varauksen muuttaminen saattaa vaikuttaa varauksen kokonaishintaan. Majoituksen kestosta riippuen voidaan soveltaa muita ehtoja.


4. ASIAKKAAN VASTUU

Asiakas vastaa kaikesta itsensä, vieraidensa tai lemmikkinsä aiheuttamasta vahingosta hotellin sekä sen vieraiden omaisuudelle täysmääräisesti. Tupakoinnista huoneessa veloitamme vähintään 250€ suuruisen lisämaksun.


5. HOTELLIN VASTUU OMAISUUDESTA

Emme vastaa omaisuudestasi ellemme ole erikseen ottanut tavaroitasi säilytykseen. Emme vastaa asiakkaan matkatavaroista, muusta omaisuudesta tai ajoneuvoista jotka on pysäköity hotellin pysäköintialueelle.