Siirry sisältöön

Kalustetut asuntomme tarjoavat viihtyisän majoitusvaihtoehdon yrityksille, matkailijoille ja vakuutusasiakkaille.

Kaikki asuntomme ovat täysvarusteltuja kerrostalohuoneistoja ja sijaitsevat Porin keskustassa.

Kalustetut asunnot

Kalustetut asuntomme tarjoavat viihtyisän majoitusvaihtoehdon yrityksille, matkailijoille ja vakuutusasiakkaille. Kaikki asuntomme ovat täysvarusteltuja kerrostalohuoneistoja ja sijaitsevat Porin keskustassa.

Yrityksille sekä ryhmille pystymme järjestämään joustavia majoitusratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa.

Vakuutusasiakkaille kalustettu asuntomme tarjoaa viihtyisän ja huolettoman väliaikaisen kodin

Kalustetun asunnon hintaan sisältyy liina- ja vuodevaatteet, kotivakuutus, vesi ja sähkö. Välisiivoukset sekä liinavaatevaihdot neuvoteltavissa erikseen

Ei vuokravakuutta. Tiedustele viikko- tai kuukausihintaa.

Saapuminen

Avaimet noudetaan toimistoltamme osoitteesta Yrjönkatu 5 Pori, 15:00-19:00 välisenä aikana. Jos saavut tämän ajan ulkopuolella olethan meihin yhteydessä.

Lisäpalvelut

Siivous, liinavaatevaihto, lisävuode, vauvasänky

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita osaan asunnoistamme. Saatamme veloittaa lisämaksun.

Lähtö

Asunnon tulee olla tyhjä lähtöpäivänä klo 12:00. Avaimet jätetään asuntoon näkyvälle paikalle. Erillistä uloskirjautumista ei vaadita.

Loppusiivous

Vaikka loppusiivous sisältyy hintaan toivomme että peset käyttämäsi astiat ja viet roskat taloyhtiön roska-astiaan.

Lisätiedot ja varaukset

Voit varata oman majoituksesi ottamalla meihin yhteyttä suoraan tai alla näkyvällä varauspyyntölomakkeella.

Peruutusehdot

Asiakas voi peruuttaa varauksensa ilmaiseksi 7 vrk ennen saapumispäivää. Asiakkaalta veloitetaan ensimmäisen yön, viikon tai kuukauden hinta, jos hän peruuttaa varauksensa edellä mainitun ajankohdan jälkeen. Jos asiakas ei tule paikalle, heiltä veloitetaan varauksen kokonaishinta. Varauksen koosta, ajankohdasta tai sopimusehdoista riippuen saatamme soveltaa muita ehtoja.

Lähtö ennen sovittua ajankohtaa

Jos lähdet ennen varaukseen merkittyä ajankohtaa tulee tästä ilmoittaa ennakkoon varausvahvistuksessa tai sopimuksessa ilmoitetun mukaisesti. Varauksen muuttaminen saattaa vaikuttaa varauksen kokonaishintaan. Majoituksen kestosta riippuen voidaan soveltaa muita ehtoja.

Maksaminen

Jos maksua ei ole tehty ennakkoon tulee maksu suorittaa saavuttaessa. Hyväksymme seuraavat maksutavat: Visa, MasterCard, Käteinen(EUR)

Asiakkaan vastuu 

Asiakas vastaa kaikesta itsensä, vieraidensa tai lemmikkinsä asunnolle sen irtaimistolle sekä taloyhtiölle, taloyhtiön asukkaiden omaisuudelle aiheuttamasta vahingosta täysmääräisesti. Tupakoinnista asunnossa veloitamme hajunpoistosta sekä menetetystä myynnistä aiheutuvat kulut asiakkaalta.

Vastuumme omaisuudestasi

Emme vastaa omaisuudestasi ellemme ole erikseen ottanut tavaroitasi säilytykseen. Emme vastaa asiakkaan matkatavaroista, muusta omaisuudesta tai ajoneuvoista jotka on pysäköity taloyhtiön pysäköintialueelle.

Päivitetty:  7.7.2020

Varauspyyntölomake

    Varauksen tiedot

    Yhteystiedot

    Henkilötietojen käsittely