Siirry sisältöön
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
huone aikuinen lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet

Torget Aparthotel

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset – Hotelli

Miten teen varauksen

Voit varata huoneen suoraan kotisivuiltamme osoitteesta Torget Hotel | Varaa huonee  tai sähköpostitse varaukset@torgethotel.fi

Varaamalla huoneen suoraan kauttamme varmistat aina parhaan hinnan.

Mistä noudan perinteisen avainkortin

Jos sinulla ei ole käytössä mobiiliavainta tulee perinteinen avainkortti noutaa toimistostamme osoitteesta Yrjönkatu 5, Pori. Toimistomme sijaitsee noin 300 metrin päässä hotellirakennuksesta.

Miten mobiiliavain toimii

Mobiiliavain toimii Assa Abloyn tarjoaman sovelluksen avulla. Sovellus ”Hospitality Mobile Access” on ladattavissa ilmaiseksi Google Play ja Apple app store sovelluskaupoista. Mobiiliavain vaatii toimiakseen bluetooth yhteyden, internet yhteyden tarvitset vain kun lataat sovelluksen ja aktivoit avaimen.

Sovelluksen käyttöohjeet löydät vahvistusviestistä.

Mobiiliavain kaikille huoneessa majoittuville

Mobiiliavain aktivoidaan oletuksena vain huoneen varanneelle henkilölle. Ilmoitathan niiden henkilöiden sähköpostiosoitteet jotka tarvitsevat myös avaimen huoneeseen. Sovellus tulee rekisteröidä aina omaa sähköpostiosoitetta käyttäen.

Aikainen sisäänkirjautuminen

Sisäänkirjautuminen hotelliin on klo 15:00 alkaen. Aikainen sisäänkirjautuminen on mahdollista saatavuudesta riippuen klo 14:00 alkaen. Toive aikaisemmasta sisäänkirjautumisesta pitää esittää viimeistään 24h ennen saapumista.

Myöhäinen uloskirjautuminen

Uloskirjautuminen hotellista on klo 12:00 mennessä. Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavuudesta riippuen mahdollista lisähintaan klo 14:00 mennessä. Toive myöhäisestä uloskirjautumisesta pitää esittää viimeistään saapuessa.

Varauksen muutos tai peruminen

Varauksen peruutusehdot löydät vahvistusviestistä. Voit peruuttaa varauksesi ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse. Booking.com, Hotels.com tai muun varauskanavan kautta tehdyt varaukset tulee ensisijaisesti peruuttaa varauskanavan kautta.

Ennakkomaksun palautus

Jos olet tehnyt ennakkomaksullisen varauksen kotisivuillamme olethan meihin yhteydessä sähköpostitse palautukseen liittyen. Muissa varauskanavissa suoritetut maksut palautuvat 2-10 työpäivän kuluessa. Huomaathan että peruutus ei aina oikeuta maksun palautukseen peruutusehdosta riippuen.

Miksi hinta vaihtelee eri päivinä

Hintamme vaihtelevat kysynnän ja majoituksen keston mukaan.

Onko keittiön ja pyykinpesutilan käyttö ilmaista

Keittiön ja pyykinpesutilan käyttö on ilmaista kaikille asiakkaillemme. Huomaathan että pyykinpesupulveri on hankittava itse.

Onko hotellissa saatavilla aamiaista

Hotellissamme ei ole aamiaistarjoilua. Maittava aamiaisbuffet löytyy arkipäivisin esim. hotellin viereisestä ravintolasta (Ravintola Päre) hintaan 11,90€/aikuinen. (Ravintola pidättää oikeuden hinnan muutoksiin)

Osassa huoneita pystyt valmistamaan pienen aamiaisen myös itse.

Mistä saan apua ongelmatilanteissa

Ongelmatilanteissa palvelemme 24/7.

+358 50 413 3212